27. septembril alustab telekanalis Duo 3 uus põnevussari “Härra Mercedes”. Stephen Kingi samanimelisel romaanitriloogial põhinev sari palub põnevust, närvikõdi ja sügavat karakteritööd!

 

“Härra Mercedes” on kaasahaarav kriminaalne põnevik, mis järgib endist detektiivi Bill Hodgesi, keda kehastab näitleja Brendan Gleeson. Hodges elab vaikset pensionipõlve, kuid tema elu võtab ootamatu pöörde, kui tema lauale ilmub mõistatuslik kiri massimõrvarilt, keda tuntakse “Härra Mercedesena”. Kui Hodges otsustab mõrvajuurdlusega tegelema hakata, satub ta keerulisse mängu, mis ähvardab teda ja kogukonna turvalisust.
 

Sarja süžee ja tegelased on Stephen Kingi loomingu austajatele tuttavad ning ka telesari on äärmiselt truu autori loomingule. See on lugu mitte ainult põnevusest ja müsteeriumist, vaid ka inimsuhetest ning sellest, kuidas minevik võib jälitada isegi siis, kui püütakse sellest eemalduda.
 

Bill Hodges on keeruline ja mitmetahuline tegelane, kes võidab vaatajate südamed oma sügavuse ja inimlikkusega. Samuti teevad sarjas suurepärased rollid Jharrel JeromeHarry TreadawayHolland Taylor ja teised hinnatud näiteljad.
 

“Härra Mercedes” on hinnatud oma pingelise õhkkonna ja võimsate näitlejatööde poolest. See on lugu mõistatusest, kättemaksust ja sellest, kuidas minevik võib inimeste saatust igaveseks muuta. 
 

Sari alustab kolmapäeval kell 22:45.

 

VAATA TREILERIT: