FBI
E 19:00, T-R 19:05 · Kordus E-P

Uus tempokas krimisari viib vaatajad New Yorgi Föderaalse Juurdlusbüroo (FBI) eliitüksuse ohtlikku igapäevaellu. Supertiimi kuuluvad eriagendid Maggie Bell ja O.A. Zidan, nende juhendajad, vastutavad eriagendid Isobel Castille ja Jubal Valentine ning Kristen, geniaalne analüütik ja meeskonna suurim vara. Koos uurivad nad terrorismi, organiseeritud kuritegevuse ja vastuluurejuhtumeid, et hoida oma linn ja riik ohutuna. Pärast seda, kui pommiplahvatus purustab kohaliku kortermaja, hakkavad eriagendid Maggie Bell ja OA Zidan FBI New Yorgi kontorist uurima võimalikku sõda rivaalitsevate gängide vahel. Kuniks nende peamine kahtlusalune brutaalselt mõrvatakse.

  • PäritolumaaUSA
  • Valmimisaasta2018
  • OsadesMissy Peregrym, Zeeko Zaki, Jeremy Sisto
H1:E2
Rohelised linnud
Pärast seda, kui kaheksa inimest on New Yorgi kohvikus surmava mürgistuse saanud, tuvastavad eriagendid Maggie Bell ja OA Zidan kuriteo ebatõenäolise süüdlase ja viivad läbi varitsusoperatsiooni, et vältida edasisi rünnakuid.
Duo 3 EE
H1:E3
Risttuli
Eriagendid Maggie Bell ja OA Ziden ajavad arusaamatul ajendil tegutseva snaipri jälgi, samas kui surnukehi tekib aina juurde.
Duo 3 EE
Kanal 2
Kanal 2
H1:E4
Saak
Eriagent Maggie Bell, eriagent OA Zidon ja meeskond uurivad 18-aastaste noorte naiste mõrvasid ühe ellujääja abiga, kellel on ka seos teiste ohvritega.
Duo 3 EE
Kanal 2
Kanal 2
H1:E5
Viimnepäev
Eriagendid Maggie Bell ja OA Zidon uurivad ohutusinspektori surma, millel on võimalik seos tuumaelektrijaama lekkega.
Duo 3 EE
Kanal 2
Kanal 2
H1:E6
Perepea
Pärast seda, kui senaatori tütar röövitakse, et lunaraha nõuda, kutsutakse appi FBI, et tüdruk leida enne, kui nende aeg otsa saab. Selleks tuleb aga FBI-l uurida senaatori minevikku, et leida vihjeid kes seda tema perekonnale teha võis.
Duo 3 EE
Duo 3 EE
Kanal 2
Kanal 2
H1:E7
Võmmid ja röövlid
Maggie ja OA leiavad üles kamba jõhkraid röövleid, kes esinevad politseinikena, et rünnata soomustatud veoautosid.
Duo 3 EE
Duo 3 EE
Duo 3 EE
Kanal 2
Kanal 2
H1:E8
Paljastatud
Pärast seda, kui rünnatakse ja tapetakse tähtis tunnistaja ja föderaalpolitseinik, peavad Maggie ja OA leidma mehe, kes lekitas nende mõrvadeni viinud teabe.
Duo 3 EE
Duo 3 EE
Duo 3 EE
Kanal 2
Kanal 2
H1:E9
See on sinu ala
Maggie ja OA juhivad biorelvadega tegelenud röövitud teadlase otsimist.
Duo 3 EE
Duo 3 EE
Duo 3 EE
Kanal 2
Kanal 2
H1:E10
Relvaäritseja saatus
Kui tapetakse relvaärimees, kellest oli saanud informaator, asub OA tema asemele ja alustab Maggie ning nende endise FBI instruktori Rowan Quinni abil salaoperatsiooni, et ohtlike relvade müüki takistada.
Duo 3 EE
Duo 3 EE
Duo 3 EE
Kanal 2
Kanal 2
H1:E11
Identiteedi kriis
Kui mõrvatakse ühele mehele eluaegse vanglakaristuse määranud kohtunik ja tema tütar, hakkavad Maggie ja OA otsima kättemaksumissioonil tapjat. Danal on juhtumi vastu kõrgendatud huvi, kuna ta tundis ohvrit isiklikult.
Duo 3 EE
Duo 3 EE
Duo 3 EE
H1:E12
Uus algus
Pärast seda, kui mõrvatakse New Yorgi ülikoolis kõne pidanud ultraparempoolne provokaator, uurivad Maggie ja OA kooli äärmuslikumaid poliitilisi rühmitusi ja loodavad OA õele Amirale, kes seal koolis õpib.
Duo 3 EE
Duo 3 EE
Duo 3 EE
H1:E13
Kuriteokaaslased
Maggie ja OA on missioonil, et leida paar, kes on politseiniku surmani viinud vägivaldsete relvastatud röövimiste taga.
Duo 3 EE
Duo 3 EE
Duo 3 EE
H1:E14
Paljastus
Pärast seda, kui mõrvatakse uuriv ajakirjanik, avastab meeskond infot, mis seob ohvrit varasemate juhtumitega. Ohvri surm raputab ka Maggiet, kes asub siis oma isiklikus elus toimunud traumeeriva sündmuse kohta vastuseid otsima.
Duo 3 EE
Duo 3 EE
Duo 3 EE
H1:E15
Põletatud maa
Wall Streeti eliit paistab olevat sattunud saripommitaja sihtmärgiks. Maggie ja OA otsivad kättemaksule pühendunud kahtlusalust, samas kui Dana on hädas Spencer Briggsi, konsultandiks värvatud upsaka profileerijaga.
Duo 3 EE
Duo 3 EE
Duo 3 EE
H1:E16
Nähtamatu
Kui internetis kuulsuse võitmise nimel röövitakse jõuka pere tütar, avastavad Maggie ja OA, et röövli plaan igaveseks ajalukku mineku nimel ulatub veel kaugemalegi.
Duo 3 EE
Duo 3 EE